Το Κτήμα Γιαννιώτη είναι ένα ξενοδοχείο 10 δωματίων, χτισμένο στην Βλάστη Κοζάνης. Αποτελείται από 6 δίκλινα και 4 τρίκλινα δωμάτια, εκ των οποίων τα 2 με σοφίτα. Κατασκευάστηκε το 2007 και τέθηκε σε λειτουργία τα Χριστούγεννα του ίδιου έτους. Η αρχιτεκτονική του και η εξωτερική του εμφάνιση είναι συνυφασμένη με την τοπική παραδοσιακή αρχιτεκτονική της περιοχής.

     

Τα δωμάτια του Κτήματος Γιαννιώτη διαθέτουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις, όπως κλιματισμό, τηλέφωνο, τηλεόραση LCD, στερεοφωνικό με CD, ψυγείο. Το κάθε δωμάτιο έχει ατομικό μπάνιο και την δική του ξεχωριστή διακόσμηση, κάνοντας το κάθε δωμάτιο ιδιαίτερο. Επίσης έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στο να είναι δυνατή η φιλοξενία Ατόμων Με Ειδικές Ανάγκες.
Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης κεντρική θέρμανση με ανεξάρτητη ρύθμιση ανά δωμάτιο, ξεχωριστό χώρο εστιατορίου, καφε-μπαρ, playroom με μπιλιάρδα και επιτραπέζια παιχνίδια, και άνετο parking.
Υπάρχει δυνατότητα παροχής πρωινού, γεύματος και δείπνου. Υπάρχει επίσης δυνατότητα αποστολής fax και εκτύπωσης φωτοαντιγράφων.  Το ξενοδοχείο λειτουργεί όλο το έτος.

ΞΕΝΩΝΑΣ ΚΤΗΜΑ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ-ΠΙΤΕΣ  ΓΛΥΚΑ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ-ΓΑΛΑΚΤΩΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
ΒΛΑΣΤΗ ΚΟΖΑΝΗΣ   Τηλ.2463092090  2463092091  Κιν.6944724489
Ε-mail:info@ktimagiannioti.gr  www.ktimagiannioti.gr